O Nas

Od začetka devetdesetih sva se predvsem zaradi ljubezni do narave in veselja do dela z rastlinami, začela profesionalno ukvarjati z vrtnarstvom.
Na pričetku sva se ukvarjala predvsem z urejanjem okolice, svetovanjem in načrtovanjem vrtov, izdelavo ribnikov, vrtnarskimi storitvami (košnja parkov in zelenic, ureditev trat, zasaditve inobrezovanje drevja, grmičevja…, presajanje in zasajanje lončnic…).

Pridobila sva veliko strank, kot so podjetja, ambasade, šole,… s katerimi imamo sklenjene pogodbe o dolgoročnem sodelovanju. Veliko je tudi manjših strank, ki jim že od našega začetka vzdržujemo vrtove.

Kasneje sva svojo dejavnost razširila še na pridelavo in vzgojo okrasnih rastlin: okrasno grmičevje, trajnice, vodne rastline, parkovna – okrasna drevesa…Pri tem so nama v veliko pomoč najini otroci: Sandra, Janja in Klemen.

Okrasne rastline sva najprej nudila na domači lokaciji, sedaj pa jih v sezoni nudiva na prodajnem prostoru, ki se nahaja v Podgori pri Dolskem.
Z vzgojo in prodajo okrasnih rastlin sva pridobila veliko zadovoljnih strank iz cele Slovenije, ki se rade vračajo.

Ponosna sva, ko se vrneva na vrt, ki smo ga zasadili in le tam rastline lepo uspevajo. To potrjuje, da smo izbrali prave rastline, ter seveda, da jih je lastnik pravilno vzdrževal.

Vrtnarji vzgajamo trajnice, trajne rastline, ki bodo rasle skupaj z vami in nami. Opravljamo ene vrste poslanstvo. Z zasaditvijo določene rastline, lahko namreč zaznamujemo določen dogodek.

Morda boste zasadili drevo ob rojstvu otroka, čez leta pa se spominjali, da sta bila oba ob zasaditvi enake velikosti…
Priložnost za zasaditev je veliko. S tem ko zasadimo drevo, …, naredimo tudi nekaj dobrega našemu planetu…
Veseli naju, da lahko najino ljubezen do rastlin, deliva z Vami.

Erika in Peter Uršič